Falcon & Winter Soldier: K obsazení se přidal další herec, mohl by ztvárnit člena týmu Thunderbolts

V očekávané minisérii se objeví herec ze seriálu The Brave.

Marvelovský seriál pro streamovací službu Disney+ Falcon & Winter Soldier se aktuálně natáčí, ale ani tak neznáme všechna jména z obsazení. Není tak překvapením, že se vynořilo nové a to Noah Mills

Noah Mills
Jde o herce, kterého možná znáte ze seriálu 2 $ocky nebo The Brave. Jak se dalo čekat, není jasné, koho ztvární, ale spekuluje se o tom, že by mohl být součástí nově představeného týmu Thunderbolts.

V komiksu byla tahle skupina představena nejdříve jako supehrdinská, ale později vyšlo během velkého zvratu najevo, že jde o přestrojené záporáky ze skupiny známé jako Masters of Evil pod vedením Barona Zema (netřeba připomínat, že ten se v seriálu objeví, ztvární ho stejně jako v Captain America: Občanská válkaDaniel Brühl). Nicméně členové Thunderbolts se nakonec rozhodnou napravit se a stanou se superhrdiny pod vedením Hawkeye. 

Není jasné, jakou roli by mohli Thunderbolts v seriálu Falcon & Winter Soldier mít, nicméně se mluví o tom, že Noah Mills by měl ztvárnit jednoho ze členů a často zaznívá jméno MACH, což je postava, která používá brnění a další různé technologické vychytávka.

Jak ale bylo řečeno, to zatím potvrzeno nebylo. Třeba se tak nakonec během premiéry ukáže, že Noah dostal na starost úplně jinou postavu. Seriál by měl odstartoval ve druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat