Eternals: Byla zveřejněna zápletka k chystané velkolepé marvelovské týmovce

Moc detailů se nedozvíme, ale i tak stojí za přečtení.

Avengers si dají alespoň na nějakou dobu pauzu, další Strážce Galaxie také jen tak neuvidíme, ale nevadí, Marvel letos nabídne další velkolepou týmovku a to Eternals. A právě její zápletka byla zveřejněna:

"Eternals od Marvel Studios nabídnou nový vzrušující tým superhrdinů, který se stane součástí Marvelovského filmového universa, jedná se o starověké mimozemšťany, kteří žijí na Zemi v utajení tisíce let. Po událostech v Avengers: Endgame je nečekaná tragédie donutí vyjít ze stínů a spojit se proti největšímu starověkému nepříteli lidstva Deviantům. Ve skvělém obsazení najdeme Richarda Maddena jako všemocného Ikarise, Gemmu Chan jako lidstvo milující Sersi, Kumaila Najianiho jako kosmickou energií disponujícího Kinga, Lauren Ridloff jako superrychlou Makkari, Briana Tyree Hernyho jako inteligentního vynálezce Phastose, Salmu Hayek jako moudrou duchovní vůdkyni Ajak, Liu McHugh jako věčně mladou, ale duchem starou Sprite, Dona Lee jako mocného Gilgameshe, Barryho Keoghana jako odměřeného samotáře Druiga a Angelinu Jolie jako zuřivou bojovnici Thenu. Kit Harringon byl obsazen jako Dane Whitman. Režii má na starost Chloé Zhao, která zaštítila kritiky oceňovaný film The Rider a produkci zajistí Kevin Feige."

Poměrně zajímavá je informace, že se zřejmě bude odehrávat po Avengers: Endgame (2019). Kreativní šéf Marvelu Kevin Feige totiž v minulosti prozradil, že Eternals obsáhnout období delší než 7 tisíc let. Zřejmě tak bude část filmu zasazena hluboko do minulosti, ale poté se vydáme i do budoucnosti. 

Detaily se asi jen tak nedozvíme, Marvel je většinou hodně skoupý na slovo. Ale nejpozději během premiéry 5. 11. 2020 bude vše objasněno.

Zdroj: ScreenRant
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat