Thor: Love and Thunder - Jak režisér přesvědčil Natalii Portman k návratu?

Proč se vrátí Jane?

Jane Foster (Natalie Portman) se objevila ve dvou prvních dílech série Thor a pak padlo pár vět o tom, že se s Thorem (Chris Hemsworth) rozešla a bylo to. Nicméně, na letošním Comic-Conu v San Diegu bylo oznámeno, že Jane uvidíme v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. listopadu 2021) a dokonce přijme roli nového Thora.

A režisér/scenárista Taika Waititi prozradil, jak Natalii přesvědčil k návratu:

"Prostě jsem jí řekl, 'Máš zájem se vrátit k téhle věci, ale natočit něco velmi odlišného?' Protože je tu ta věc, že se nikdo nechce opakovat a nechce hrát neustále tu samou postavu. A myslím si, že vrátit se do role téhle postavy, ale s využitím nového svěžího přístupu, to je opravdu něco, o čem si myslím, že by oslovilo každého. Speciálně pak ve většině těchto filmů, když nejste superhrdinou... opravdu to chcete dělat pořád to samé? Tím chci říct, já bych to nedělal. Já bych se chtěl vrátit a změnit to."

Což Taika umí, dokázal to filmem Thor: Ragnarok (2017), který byl výrazně jiný než předchůdci. A Chris Hemsworth se vyjádřil v tom smyslu, že už začínal být z postavy Thora trochu unavený, ale díky Taikovi si ji znovu zamiloval, protože si Thor prošel vývojem. A podobný recept chce očividně Taika využít i pro Jane Foster.

A na rovinu, kdo z nás by odolal nabídce chopit se Mjolniru? Asi nikdo a jak je vidět, ani Natalie Portman.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat