Šéf Marvelu zřejmě nebere dosavadní marvelovské seriály jako součást Marvelovského filmového universa

Vyjádření Kevina Feigea je poměrně zvláštní.

Na rozdíl od DC se Marvel rozhodl, že jeho filmové a seriálové projekty budou součástí jednoho velkého světa, který je znám jako MCU (Marvelovské filmové universum). Ostatně, postavy z filmů se objevovaly v seriálech a události z filmů ovlivňovaly dění v některých sériích (naopak se to ale moc nedělo).

Ale jak to tak vypadá, nedávno jmenovaný kreativní šéf Marvelu Kevin Feige zatím vzniklé série nevnímá jako součástí Marvelovského filmového universa:

"Disney+ (nová streamovací služba společnosti Disney, na které jsou k vidění i projekty od Marvelu, pozn. redakce) nám dá příležitost odvyprávět ještě podrobnější příběhy v případě postav, které už znáte a milujte... a to novým typem filmového vyprávění, které jsme zatím nezkoušeli. Už jsme začali natáčet dvě [série] a jsou velmi velmi speciální. A všechno to, a to poprvé, bude propojeno. Takže MCU bude na vaší televizní obrazovce u vás doma a to skrze Disney+ a bude to propojeno s filmy a naopak. Je vzrušující rozšířit MCU do ještě vyšších a lepších úrovní."

Mezi řádky se dá vyčíst, že dosavadní seriály na motivy marvelovských komiksů (a že jich nebylo málo) pro něj nepatří do Marvelovského filmového universa, což je trošku zvláštní přístup od šéfa Marvelu. Na druhou stranu, úplně překvapivé to není, Feige se v minulosti přiznal, že například neviděl skvělého Daredevila.

Zdroj: The Playlist
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat