Marvel už připravuje další obří crossover

Prozradil to Kevin Fege.

Avengers: Endgame (2019) byli bombastickým uzavřením prvních tří etap, 11 let existence a více než dvacítky marvelovských filmů. A bylo poměrně komplikované připravit půdu pro tak velkolepý závěr. Otázkou tak je, zda má Marvel v plánu nabídnout v budoucnu další takto ucelené etapy nebo spíše bude chtít, aby jednotlivé filmy fungovaly samostatně bez zakončení podobnému Endgame.

To naznačil kreativní šéf Marvelu Kevin Feige na nedávném Comic Con Experience v Brazílii:

"MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) je propojené, ale opravdu se soustředíme na jeden film v jednu chvíli. Natočíme tak skvělý film Black Widow, jak je to bude v našich silách, natočíme tak skvělý film Eternals, jak to jen půjde, nejlepší Shang-Chi, nejlepší film Doctor Strange, Thor, Captain Marvel, Black Panther a budeme pokračovat v rozvíjení jejich příběhů. A potom, ano, je vždy zábava sledovat, jak se všichni dají dohromady kvůli mistrovskému plánu. O kterém vám můžu slíbit, že už se na něm pracuje."

Což se dalo čekat, Marvel si promýšlí budoucnost hodně dopředu a tak asi nikdo není překvapen, že už teď plánuje, co nabídne za X let. Otázkou je, jaké ságy se dočkáme tentokrát, ta první se jmenovala Infinity sága a zaměřila se na Kameny nekonečna. Co bude dál, to není jasné, nicméně čtvrtou fázi odstartuje film Black Widow a to 30. 4. 2020.



Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat