Marvel údajně láká Hugha Jackmana, aby se vrátil do role Wolverina

Chtěl by ho prý do adaptace milovaného komiksu.

Hugh Jackman se s rolí Wolverina rozloučil skvělým filmem Logan z roku 2017. A byť se nechal v minulosti slyšet, že by si postavu znovu zahrál, pokud by se mohl postavit po boku členů Avengers, tak se s tím moc nepočítalo.

Spíše se tak řešilo, kdo bude Hughovým nástupcem. Zatím není jasné, kdo by jím mohl být (byť se hodně mluví o Taronu Egertonovi), ale teď se objevily zajímavé zprávy o tom, že údajně Marvel chce přesvědčit Hugha Jackmana k návratu a to pro filmovou verzi zbožňovaného komiksu Secret Wars, ve kterém mocná bytost Beyonder přenesla různé hrdiny a záporáky do světa známého jako Battleworld, aby poměřili síly. 

Wolverina Hugha Jackmana by měl být z alternativního světa a šlo by o jednorázovou záležitost. Ale v případě, že by Hugh neměl zájem znovu si nasadit drápy, Marvel pro něj má prý alternativní nabídku - roli záporáka Doctora Dooma a to opět ve filmu Secret Wars.

To samozřejmě Marvel nepotvrdil, ale server WeGotItCovered to má od zdroje, který v minulosti přinesl několik informací o marvelovských projektech, které se potvrdily.

Zdá se tak, že záleží hlavně na Hughovi, zda na to kývne. Pokud ano, pak by to jistě potěšilo hromadu fandů po celém světě.

Co se týče filmu Secret Wars, tak zatím není jasné, kdy by mohl mít premiéru. Ostatně, oficiálně nebyl potvrzen, ale podle všeho se na něm pracuje.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat