Doctor Strange 2: Ve filmu budou děsivé scény, ale horor to nebude. A uvidíme nečekané postavy

Prozradil to šéf Marvelu.

Po úspěchu filmu Doctor Strange (2016) není divu, že Marvel dal zelenou pokračování, které ponese poněkud delší název Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Projekt bude mít premiéru 6. 5. 2021 a v minulosti bylo naznačeno, že bude obsahovat hororové prvky. Někteří vlastně věřili tomu, že půjde o první hororovou marvelovku vůbec. To ale kreativní šéf Marvelu Kevin Feige lehce poupravil:

"Multiverse of Madness je skvělý název, se kterým jsme přišli, což je mimochodem také jedna z věcí, díky které jsem z toho nadšený. Neřekl bych, že to nutně bude horor, ale... bude to velký MCU (Marvelovské filmového universum, pozn.redakce), ve kterém budou děsivé scény."

Pořád to ale zřejmě bude zatím nejvíce hororově laděný film z marvelovské stáje. A to není jediná zajímavost, Feige prozradil další nadějně znějící informaci:

"Někdy si vyberete ústředního hrdinu, někdy si vyberete, kterou postavu nebo tým chcete přivést na stříbrné plátno a často, když na filmu pracujete [dojde na otázku] 'Kdo by se do toho hodil?' Například pokud jde o dalšího Doctora Strange, v něm se poprvé objeví některé postavy z MCU, které byste nečekali nebo netipli si, o koho jde, ale našli jsme skvělý způsob, jak docílit toho, aby to fungovalo..."

Nepadla konkrétní jméno, ale už nějakou dobu se spekuluje například o záporákovi jménem Nightmare. Ovšem možná to budou úplně jiní jedinci, to ukáže teprve čas.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat