Ať se vám to líbí nebo ne, nejmocnější postavou v Marvelovském filmovém universu je Scarlet Witch

Naznačil to sám šéf Marvelu.

Pokud jde o komiksové projekty není asi častější téma diskusí než rozhovory ve stylu "Nejmocnější postavou je ten či ta." A samozřejmě se něco takového děje i v případě Marvelovského filmového universa, které zatím obsahuje víc než dvě desítky filmů a nemalé množství seriálů.

Je nejmocnější Thor (Chris Hemsworth)? Nebo snad Hulk (Mark Ruffalo)? Případně Captain Marvel (Brie Larson)? Ne, je to někdo jiný. Naznačila to osoba nejpovolanější a to kreativní šéf Marvelu Kevin Feige. Ten je jednou z hlavních osobností, kterým Marvelovské filmové universum vděčí za svůj úspěch. Kevin naznačil, že podle něj je nejmocnější Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) Demonstroval to na jednom momentu z Avengers: Endgame (2019):

"Pokud se podíváte na Endgame, Wanda Maximoff málem zabila Thanose. Nikdy jsem Thanose neviděl takhle vyděšeného a pokud by nerozkázal, 'Zlikvidujte celý můj tým,' aby se jí zbavil, myslím si, že by to dokončila."

Jak asi víte, Wanda bude hlavní postavou chystaného seriálu WandaVision (premiéra v první polovině roku 2021) a právě v tomhle projektu se z Wandy oficiálně stane Scarlet Witch:

"Mít příležitost ukázat víc z jejich příběhu [Wandy a Visiona], vidět víc z toho, co Wanda dokáže, víc z toho, co dělá Visiona Visionem a především odhalit jméno, o kterém si vůbec nejsem jistý, že v MCU [Marvelovské filmové universum] už zaznělo, ale my z toho v každém případě v seriálu uděláme velkou událost, tedy z toho, že Wanda je ve skutečnosti Scarlet Witch."

Spekuluje se o tom, že po vzoru komiksu House of M bude mít Wanda psychické problémy a jako Scarlet Witch bude představovat velké riziko (někdo věří, že bude dokonce hlavním "padouchem" v druhém filmu Doctor Strange, ve kterém se objeví). To ale zatím potvrzeno nebylo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat