Black Widow: Hurá, je tu upoutávka a pokud se těšíte na "Bournea v sukních", tak budete spokojeni

Vypadá to skvěle.

Trvalo to zatraceně dlouho, ale nakonec se i Black Widow (Scarlett Johansson) dočká své sólovky. Premiéru bude mít 30. 4. 2020 a dalo se tušit, že ve srovnání s většinou ostatních marvelovek bude šetřit s digitálními efekty a půjde spíše o špionážní thriller. Někteří šli tak daleko, že doufali v to, že se dočkáme něčeho, co bude připomínat ženskou verzi Bournea.

A soudě podle teaseru to není daleko od pravdy. Vlastně se dokonce jedna akční scéna odehrává v bytě, který hodně evokuje lokaci z filmů Bourne a stejně tak i souboje vypadají více "realisticky". Což je jen a jen dobře, protože tohle pojetí se k Black Widow prostě hodí.

Upoutávka obsahuje několik dalších zajímavých věcí, kromě toho, že uvidíme více různých Black Widow, jak nám bylo naznačeno v minulosti, tak nechybí krátký pohled na záporáka Taskmastera, rozhodně sympatická je temnější atmosféra, kterou ale rozbourává svým humorným přístupem Red Guardians v podání Davida Harboura. A pokud doufáte, že se přece jen dočkáme i digitálních orgií, tak ano, pár scén bude vizuálně hodně velkolepých.

Zdá se, že ani tentokrát Marvel nešlápne vedle a byť tohle bude asi obrazově trochu skromnější film, než většina kolegů z Marvelovského filmového universa, tak to neznamená, že bude méně zábavný.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat