Venom 2: Proč je Andy Serkis skvělou volbou na režiséra? A tvůrci mají velké plány v případě crossoveru se Spider-Manem

Producent poskytl pár zajímavých informací.

Pro Sony byl film Venom (2018) velkým úspěchem, takže nebylo překvapením, že byla schválena dvojka. A režie se tentokrát ujme herec a příležitostný režisér Andy Serkis, který nahradí Rubena Fleischera. To by pro někoho mohla být nečekaná volba, protože Anyho lidé znají spíše jako představitele Gluma z Pána prstenů, Caesara z Planety opic nebo třeba Snokea z Hvězdných válek. Ale podle producenta Matta Tolmacha je Andy vynikající volbou:

"Je to skvělý režisér, ale je to také herec, který hrál monstra a svým způsobem tak rozumí tomu, co se v případě postav skrývá v jejich nitru. Je divočina sledovat ho s Hardym, protože oni mluví jazykem, kterému rozumí pouze herci - speciálně pak lidé jako Tom Hardy a [Andy Serkis] také chápe, jaké to je ztvárňovat postavu z jiného světa."

Kromě toho v případě druhého dílu Venoma vyvstává otázka, zda se dočkáme camea Spider-Mana (Tom Holland). Bohužel na to Matt neodpověděl přímo, ale pokud jde o případný crossover Venoma a Spider-Mana, tak poznamenal: "Máme velké plány."

Jaké, to zatím těžko říct, ale s ohledem na to, že Disney a Sony mají smlouvu už jen na jeden film Spider-Man a jednu marvelovku a pak bude Spider-Man plně v péči Sony, tak se určitě crossoveru dočkáme, protože pokud Sony neprodá práva Disneymu (mluví se o tom, ale jisté to není), tak bude určitě chtít vybudovat své vlastní komiksové universum.

Druhý Venom bude mít premiéru 1. 10. 2020.
Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat