Ve filmu Blade by se mohl objevit Moon Knight

Alespoň se o tom šušká.

Jedním z několika chystaných marvelovských seriálů pro streamovací službu Disney+ je také Moon Knight, což je superhrdina, který sází na vynikající znalosti bojových umění, detektivní talent a špičkové technologické vybavení. Pokud je vám to povědomé, tak proto, že je někdy přirovnáván k Batmanovi od DC. Ale Moon Knight není jeho lacinou kopií, jde o zajímavou postavu, který má složitou historii s mystickými silami.

A právě v případě Moon Knighta se začalo spekulovat o tom, že by se mohl objevit v chystaném rebootu Bladea, protože tyhle postavy spojuje to, že se pohybují ve světě nadpřirozena a mají s ním bohaté zkušenosti.

V minulosti bylo naznačeno, že postavy ze seriálu z Disney+ se budou ukazovat i v marvelovských filmech a Moon Knight by se do filmu Blade rozhodně hodil. Marvel rád své projekty propojuje a Blade a Moon Knight k sobě mají stylem svých komiksů blízko, takže by to dávalo smysl.

Asi vás nepřekvapí, že Marvel zatím nic takového nepotvrdil, ale nebylo by šokem, pokud by k tomu došlo. Nicméně zatím není jasné, kdy se objeví film Blade ani seriál Moon Knight, takže nás čeká ještě hromada spekulací o tom, čeho bychom se mohli asi dočkat.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat