Captain Marvel 2: Film se prý bude inspirovat u milovaného komiksu Secret Invasion a dočkáme se Spider-Mana

Smysl by to dávalo.

O druhém filmu Captain Marvel 2 v podstatě nejsou žádné informace. Víme, že bude, ale jaká bude zápletka nebo kdy ho uvidíme zatím můžeme jen hádat.

Teď se ale objevila nepotvrzená informace, že by film měl čerpat z ceněného a proslulého komiksu Secret Invasion, ve kterém se mimozemští měnavci Skrullové vydávali za některé ikonické marvelovské postavy a připravovali půdu pro invazi na Zemi.

S ohledem na to, že Skrullové byli představeni v prvním dílu Captain Marvel (2019) by to dávalo smysl a Secret Invasion je velmi populární komiks, takže by od Marvelu bylo chytrým krokem ho převést na plátno.

Kromě toho by se prý ve filmu měl objevit i Spider-Man (Tom Holland), což by odpovídalo spekulacím o tom, že chce Marvel využít právě Pavoučího muže, aby "polidštil" postavu Captain Marvel (Brie Larson), kterou mnozí nepovažují za zrovna sympatickou.

Navíc, nová smlouva Sony a Disneyho se týká spolupráce na další sólovce Spider-Mana a poté jeho účasti v další marvelovce. Tou by mohla být právě druhá Captain Marvel.

Hezky to do sebe zapadá, ale zatím jde stále o spekulaci a nemusí se potvrdit. To ale ukáže až čas.

Zdroj: Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat