Překvapivá fotka ze Snyderova sestřihu Justice League a uhodnete, kdo místo Brolina ztvárnil Thanose v jedné scéně Avenger 4?

Komiksové střípky.

Poté, co se Justice League (2017) nepovedla tak, jak mnozí doufali, se začalo mluvit o tom, že by vůbec nebylo od věci, pokud by původní režisér Zack Snyder nabídl svůj sestřih. Dokonce se objevily zprávy, že existuje. To ale někteří lidé popírali.

Ze Snyderova sestřihu se tak stala skoro městská legenda. Nedávno se ale ozval Jason Momoa (Aquaman) s tím, že Snyderovu verzi viděl. A pokud byste mu náhodou nevěřili, tak teď zveřejnil fotku, která ukazuje moment, který v kinoverzi k vidění nebyl.




Příspěvek sdílený Jason Momoa (@prideofgypsies),

Zanedlouho pak Zack Snyder na Vero zveřejnil obrázek, který ukazuje Wonder Woman (Gal Gadot), která se zřejmě chystá zasadit finální ránu Steppenwolfovi (Cierán Hinds). U obrázku je pak text:

"Nejsem si jistý, jak zabili Steppenwolfa v JL verzi pro kina. Tohle nikdy nebylo dokončeno, ale použil jsem bohy, aby zabili bohy."

V sestřihu, který jsme viděli v kinech Steppenwolf nezemřel, vrátil se zpět na planetu Apokolips.

Režisér jako Thanos

V posledních dvou dílech Avengers si Thanose zahrál Josh Brolin. Ale v jedné scéně v Avengers: Endgame (2019) to byl někdo jiný. Kdo? Spolurežisér Joe Russo.

Prozradila to herečka Karen Gillan (Nebula). Odehrálo se to totiž ve scéně, ve které byli právě Thanos a jeho adoptivní dcera Nebula:

"Je to zábavná historka o Joe Russoovi. Když jsme točili Endgame, neměli jsme k dispozici Joshe Brolina pro mé scény s Thanosem, takže si Thanose zahrál Joe. Bylo to zábavné být součástí téhle scény, hrát s jedním z režisérů filmu a on měl na sobě své oblečení a pak tyčku s obrázkem Thanose na kartonu, který trčel do vzduchu, aby byla výška správná."

Naštěstí Thanose ve filmu vypadal mnohem děsivěji.

Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat