Pokud si nezaplatíte službu Disney+, naplno si neužijete marvelovky, naznačil Kevin Feige

A kdy vůbec bude služba k dispozici v Evropě?

Už 12. 11. odstartuje v USA streamovací služba Disney+, mezi jejíž největší lákadla budou patřit projekty ze stájí Pixar, Lucasfilm a samozřejmě Marvel. V případě poslední zmíněné společnosti můžeme očekávat také hromadu různých seriálů, které budou součástí Marvelovského filmového universa.

Seriály, které do něj spadají už se v minulosti objevily a byť samozřejmě odkazovaly na marvelovské filmy, tak nebyly zase tak provázané, aby je bylo nutné sledovat, pokud jste si naplno chtěli užít filmové marvelovky.

Ale zdá se, že v případě sérií na Disney+ to bude jiné, kreativní šéf Marvelu Kevin Feige upozornil, že jestliže si službu nepředplatíte, tak vám začnou unikat některé důležité souvislosti. Server Bloomberg tvrdí:

"Pokud chcete rozumět všemu v budoucích marvelovských filmech, pak [Kevin Feige] naznačil, že budete pravděpodobně potřebovat předplatné Disney+, protože události z nových seriálů sehrají roli v chystaných filmech jako Doctor Strange in the Multiverse of Madness."

V minulosti bylo potvrzeno, že seriál WandaVision (premiéra na počátku roku 2021) bude jakousi předehrou pro druhého Doctora Strange (premiéra 7. 3. 2021) a nedávno pak Feige prozradil, že i seriál Loki (premiéra na počátku roku 2021) bude propojen s Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Kromě toho se očekává, že bude mít Loki spojitost s filmem Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 11. 2021).

Na jedné straně je to dobrý obchodní krok, protože to "donutí" fandy Marvelu platit si předplatné, na té druhé to může některé lidi naštvat.

A pokud vás zajímá, kdy bude Disney+ dostupný v Evropě, tak to nebude úplně brzy. V Německu, Itálii, Velké Británii, Francii nebo Španělsku se odehraje start 31. 3. 2020. Seznam zemí se prý ještě rozroste, ale není jisté, že v první vlně bude i Česká republika.

Zdroj: Disney
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat