O roli Kapitána Ameriky se ucházel i Chris Pratt

Nakonec ji získal jiný Chris.

Málokdo z nás si asi umí představit to, že by Stevea Rogerse/Kapitána Ameriku hrál někdo jiný, než Chris Evans. Ale v době, kdy se tahle ikonická role obsazovala, se o ni samozřejmě ucházelo více herců, například John Krasinski.

A nebo další Chris, který působí v Marvelovském filmovém universu. Řeč je o Chrisu Prattovi, který v marvelovském světě ztvárňuje Star-Lorda.

Právě tuhle postavu dostal na starost kvůli tomu, že si marvelovská castingová režisérka Sarah Finn vzpomněla na to, jak se Chris Pratt ucházel o roli Kapitána Ameriky a navrhla ho jako vhodného kandidáta na Star-Lorda.

Tvůrce Strážců Galaxie James Gunn ale z téhle myšlenky nejdříve nebyl nadšený. Prozradila to právě Sarah:

"Konečně se mi ho podařilo dostat na casting a James Gunn řekl, že ho nechce vidět a byla to opravdu výzva. Byla jsem opravdu šťastná, když se mi podařilo docílit toho, aby se sešli a upřímně to byl jeden z oněch heuréka momentů, o kterých mluvíme v případě castingů, kdy máte pocit, že je tohle je prostě to pravé a víte, že je to správné. James se na mě otočil za deset sekund a pronesl: 'To je on."

S tím se dá jen a jen souhlasit, Chris Pratt je jako Star-Lord skvělý. Je tak dobře, že v roce 2021 uvidíme další díl Strážců Galaxie, ve kterém bude samozřejmě k videní i Chris.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat