Marvel už údajně pracuje na filmu Deadpool 3

Snad se to potvrdí.

V lednu tohoto roku se společnost Fox stala součástí megakorporace Disney. Tím pádem pod Marvel (vlastního ho také Disney) přešly značky jako Deadpool. A bylo otázkou, jak to s ním dál bude. Přece jen, Marvel se zatím nezaměřoval na mládeži nepřístupné filmy. Sice se začalo mluvit o tom, že by měla vzniknout odnož marvelovkých filmů, které budou mít přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), ale i tak se fandové Deadpoola obávali, že se třetího filmu jen tak nedočkáme.

Ale možná byli zbytečně pesimističtí. Podle HNEntertainment se objeví zvěsti, že Marvel už začal s produkcí třetího filmu Deadpool. Zatím nejsou známy žádné podrobnosti, není jasné, kdy padne první klapka nebo, kdy by se mohla odehrát premiéra, ale to, že se film údajně dostal do produkce je dobrým znamenáním.

Navíc představitel Deadpoola Ryan Reynold potvrdil, že se sešel se zástupci Marvelu, takže se opravdu zdá, že by třetí díl mohl být otázkou blízké budoucnosti. Určitě nebude k vidění ve čtvrté fází Marvelovského filmového universa (2020 až 2021), ale v páté by se objevit mohl.

Tak snad se brzy dočkáme oficiálního potvrzení o tom, že se na Deadpoolovi 3 opravdu pracuje, protože eRkových (a povedených) komiksovek není nikdy dost.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat