Jak Chris Evans zkazil překvapení z Avengers: Endgame Anthony Mackiemu?

To prozradil právě Chris.

V Avengers: Endgame (2019) se odehrálo několik klíčových událostí. A jednou z nich bylo to, když starý Steve Rogers (Chris Evans) předal štít Samu Wilsonovi (Anthony Mackie). To pro některé lidi bylo překvapení (spíše očekávali, že ho dostane Bucky Barnes) a mohlo to být překvapení i pro samotného Anthonyho, pokud by mu ho Chris Evans nezkazil:

"Když jsme natáčeli v Atlantě, pozval jsem pár lidí, abychom se dívali na fotbal nebo něco takového a Mackie byl první, kdo přišel. Netušil jsem, že neví, co se stane. Říká mu, 'Hele chlape, není ta scéna skvělá?' a on na to: 'Jaká scéna?' A já říkám, 'Ta scéna, kde ti dám štít!' A on reagoval: 'Ty mi dáš štít?' Na což jsem řekl, 'Ale ne."

Je známým faktem, že Marvel často drží herce v nevědomosti, takže scénáře dostávají na poslední chvíli. Anthony tak netušil, co se v závěrečné části filmu stane, ale jeho kamarád Chris mu prostě překvapení zkazil. I když ne schválně.

Zatímco Chrise asi v roli Kapitána už jen tak neuvidíme, Anthony se jako Falcon (herec prohlásil, že jméno Kapitán Amerika používat nebude) vrátí v seriálu Falcon & Winter Soldier někdy v průběhu příštího roku.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat