Představitel záporáka z Punishera jednal s Marvelem o superhrdinské roli

Ben Barnes mluvil se společností o další příležitosti.

Ben Barnes už je součástí Marvelovského filmového universa, ztvárnil padoucha Billyho Russoa/Jigsawa v seriálu  Punisher. Ale ten byl zrušen (a je otázkou, zda ho Marvel někdy oživí, nicméně to nebude v blízké budoucnosti, protože to smlouva s Netflixem zakazuje).

Ovšem to neznamená, že si Ben nemůže zahrát jinou marvelovskou postavu a zdá se, že k tomu mohlo dojít. Herec prozradil, že jednal s Marvelem o blíže neupřesněné postavě superhrdiny:

"Mluvil jsem s nimi o něčem tento rok, ale myslím si, že to pro ně bylo příliš brzy po [konci Punishera]. Ale víte, nabídli důkaz, že - speciálně, pokud byl [předchozí projekt] v televizi - můžete natočit film, jestliže jde o správnou postavu."

Barnes narazil na to, že Marvel nemá problém s tím, že jedna osoba ztvárňuje dvě různé postavy. Například Gemma Chan si zahrála ve filmu Captain Marvel (2019) Minn-Ervu a v týmovce Eternals (premiéra 6. 11. 2020) ztvární Sersi.

Je tak možné, že Marvel zase Bena osloví v budoucnu s nabídkou nové role. Marvel chce představovat nové postavy a určitě by se mezi nimi našla nějaká, která by herci sedla.



Zdroj: DigitalSpy
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat