Batman: Colin Farrell jako Tučňák, Andy Serkis jako Alfred, obsazení začíná být zajímavější a zajímavější

Režisér Matt Reeves je rozhodně odvážný.

Dlouho plánovaná sólovka Batmana se konečně začíná realizovat a hodně pozornosti přitahuje obsazení. V hlavní roli Bruce Wayne/Batmana se objeví Robert Pattinson, což některé dost zaskočilo, ale faktem je, že Robert není jen onen sladký třpytivý upír z Twilight ságy, ale v mnoha jiných projektech dokázal, že hrát umí. 

Další zajímavou volbou je Zoë Kravitz pro roli Seliny Kyle/Catwoman. Ví se také, že si Jima Gordona zahraje Jeffrey Wright

O účasti jednal i Jonah Hill (mluvilo se o roli Tučňáka), ale to nakonec nevyšlo. Nyní se objevily zprávy, že by se jako Tučňák mohl objevit překvapivý herec a to Colin Farrell. Ten na první pohled tuhle postavu vůbec nepřipomíná, ale v některých komiksových projektech nebyl Tučňák malý oplácaný padouch, ale vypal výrazně jinak a zřejmě chce režisér Matt Reeves nabídnout verzi, která nebude tak groteskní, jak ji většina z nás zná. 

Kromě toho do role Bruceovy pravé ruky Alfreda Pennywortha chtějí tvůrci Andyho Serkise. Opět jde o nečekanou, ale vůbec ne špatnou volbu. Je očividné, že Matt Reevese plánuje nabídnout obsazení, které nebude připomínat předchozí batmanovské filmy. A je to asi dobrý krok, Batman potřebuje svěží start a nečekané tváře v některých rolích by tomu mohly výrazně pomoci. 

Premiéra filmu The Batman je plánována na 24. 6. 2021

Zdroj: CB (I, II)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat