Venom 2: Hlavní "hrdina" nepoměří síly jen s Carnagem, ale objeví se další vražedný záporák

Který?

Jak naznačila potitulková scéna filmu Venom (2018), ve druhém dílu Venoma sehraje důležitou roli sériový vrah Cletus Kasady (Woody Harrelson), ze kterého se díky symbiontovi stane extrémně nebezpečný Carnage. Ale nebude to jediné nebezpečí, kterému bude Eddie Brock/Venom (Tom Hardy) čelit.

Nově vyšlo najevo, že bychom ve filmu měli vidět dalšího krutého záporáka, respektive záporačku jménem Shriek. V komiksu jde o ženu, která se přidala ke Carnageovi a dalším padouchům a společně spustili v New Yorku vražedné řádění.

Shriek je často znázorňována jako milenka Carnage a v nebezpečnosti si se svým partnerem nezadá. Dokáže létat a především ovládá zvuk, který může používat jako zbraň a kromě toho má schopnost probouzet u lidí jejich temnou stránku (vyvolat strach, vztek, zlobu atd.). Je na místě zmínit, že Shriek je v komiksu mutantka.

Civilní jméno Shriek zní Frances Barrison, původně to byla drogová dealerka, ale poté, co se projevily její schopnosti, vydala se na dráhu superpadoucha. Shriek je pro Venoma velmi nebezpečná, protože dokáže ovládat sonickou energii a to je Venomova slabina.

Shriek se poprvé objevila v komiksu v roce 1993 a nezatápí jen Venomovi, ale často i Spider-Manovi.

Sony zatím informaci o Shriek nepotvrdilo, ale tahle zpráva vzešla z několik důvěryhodných zdrojů, takže se zdá, že nepůjde jen o "kachnu".

Samotný film Venom 2 bude mít premiéru 1. 10. 2020.

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat