Tvůrci Avengers: Endgame chtějí, aby se v marvelovských filmech objevila nečekaná postava

Která?

Scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely spolupracovali na několika velmi úspěšných marvelovkách včetně posledních dvou dílů Avengers. V Avengers: Endgame (2019) se objevila hromada postav, ale pokud jde u autorskou dvojici, je jim to málo, chtěli by v Marvelovském filmovém universu někoho dalšího. A není to žádná extrémně proslavená postava:

"Ale to, co bych chtěl vidět jsou MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) verze různých věcí. Jak byste natočili opravdový film o Machine Manovi? Je možné to natočit?" zajímá Markuse.

Machine Man je poměrně zvláštní postava, vytvořil ho legendární Jack Kirby, objevil se v roce 1977. Jde o robota, který byl vychován jako člověk. Má extrémně odolné tělo (částečně je tvořeno i adamantiem, stejně jako kostra Wolverina), je extrémně silný, odolný, rychlý, má nadlidské reflexy a je velmi inteligentní. Poháněn je solární energií. V prstech má různá zařízení a to taková, která mu pomáhají s opravami (v těch je velmi dobrý), tak útočného charakteru. Kromě toho dokáže protáhnout ruce až na 30 metrů.

Je to zajímavá postava, ale asi nepatří k těm nejznámějším, nicméně to neznamená, že by o ní nemohl vzniknout zajímavý film. Marvel ale zatím nic takového nemá v plánu. Ale třeba vyslyší přání svých dvorních scenáristů a dá mu šanci.

Zdroj: CB


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat