Spider-Man se prý objeví v Avengers 5 nebo Fantastické čtyřce. A kdo by mohl být novým vůdcem Avengers?

Komiksové střípky.

Před několika dny vyšlo najevo, že i když to tak nevypadalo, nakonec se Sony a Disney dohodly a na třetím filmu Spider-Man (premiéra 16. 7. 2021) bude ještě jednou spolupracovat Sony s Marvelem. Kromě toho je součástí nové smlouvy to, že se Spider-Man (Tom Holland) ukáže ještě v jednom marvelovském filmu.

Není jasné, ve kterém to bude, ale nyní se objevily zprávy, že by to měl být buďto pátý film Avengers nebo další reboot Fantastické čtyřky.

Ze strany Marvelu nebyl ani jeden ze zmíněných filmů potvrzen, ovšem, očekává se, že se Avengers vrátí, ale ve výrazně jiné podobě, než je známe.

Mluví se o týmech Young Avengers nebo Dark Avengers, ale teď se také hodně šušká o tom, že uvidíme klasický tým Avengers, ale v odlišném složení s tím, že by novým vůdcem mohl být Black Knight.

Ten bude představen ve filmu Eternals (premiéra 6. 11. 2020), ve kterém ho ztvární Kit Harington. A bylo naznačeno, že má Marvel zájem s Kitem spolupracovat i dál.

A s ohledem na to, že byl Black Knight v komiksech členem Avengers a jde o zajímavou postavu (je to nejlepší šermíř v marvelovském universu, který má navíc k dispozici extrémně mocný meč Ebony Blade), byl nebylo překvapením, pokud by Black Knight byl novou tváří Avengers. Speciálně pak s ohledem na to, že se spekuluje o tom, že Marvel si není úplně jistý tím, jak naložit s postavou Captain Marvel (Brie Larson). Ta měla nahradit Iron Mana (Robert Downey Jr.) jako hlavní tvář Marvelovského filmového universa, ale jestli to platí dál, to není vůbec jasné.

Je na místě připomenout, že se pohybujeme v rovině spekulací, ale nebylo by překvapením, pokud by se minimálně některé informace potvrdily.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat