Thor: Love & Thunder - Chris Hemsworth chce, aby se ve filmu objevila postava, po které fandové volají už roky

A který oblíbenec z Ragnaroku se vrátí?

Snad už od prvního filmu Thor (2011) lidé doufají, že objeví jedna postava. A možná tušíte, o kom je řeč, je to Beta Ray Bill.

Ten byl v komiksu zamýšlen jako překvapení s tím, že nejdříve měl vystupovat jako monstrum, ze kterého se ale vyklube superhrdina.

Beta v komiksu představil v roce 1983, takže je ve srovnání s některými jinými postavami docela mladý, ale i tak si hodně rychle získal nemalou popularitu. Jde o jednu z mála postav, která je hodna toho, aby mohla používat Mjolnir, což také chvíli dělala, ale později dostal Beta vlastní válečné "sekerokladivo" a to Stormbreaker.

Fandové se poměrně hlasitě snaží přesvědčit tvůrce, aby Betu představili v Marvelovském filmovém universu a chtěl by to i představitel Thora (Chris Hemsworth), který na ACE Comic-Conu prohlásil:

"Byl to jeden z prvních komiksů, které jsem četl [komiks, ve kterém se objevil Beta Ray Bill]. Ano, stál bych o to."

Jen pro zajímavost, Beta Ray Bill se měl představit ve filmu Thor: Ragnarok (2017), ale nakonec k tomu nedošlo. Chris by tak byl rád, pokud by se dočkal v Thor: Love & Thunder (premiéra 5. 11. 2021). Jisté to ale není, zatím nebylo potvrzeno, že by se měl Beta objevit.

Naopak režisér a scenárista filmu Taika Waititi prozradil, že uvidíme jednu oblíbenou postavu z Ragnaroku:

"Má postava se vrátí, Korg."

V Ragnaroku a Avengers: Endgame (2019) Korga ztvárnil sám Taika a očividně se mu role zalíbila, takže si ji střihne znovu.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat