Black Widow: Scarlett Johansson prý prozradila, že nebude jeden film, ale celá série

Zřejmě se plánuje více dílů.

Po letech a letech čekání se 1. května 2020 konečně dostane do kin sólovka Black Widow (Scarlett Johansson). A tak nějak se počítalo s tím, že bude jeden film s ohledem na to, že tento má vyplnit mezeru mezi Avengers: Infinity War (2018) a Captain America: Občanská válka (2017) a na to, že v Avengers: Endgame (2019) Black Widow zemřela.

Ale jak se zdá, v plánu je celá série filmů s Black Widow. Tvrdí to novinář Kyle Buchanan z The New York Times, který na Twitteru napsal:

"ScarJo (zkratka běžně používaná pro jméno a příjmení Scarlett Johansson, pozn. redakce) poznamenala, že BLACK WIDOW je prvním z marvelovských filmů, který produkuje jeden z jeho herců. Kromě toho označuje [Black Widow] jako 'samostatnou sérii'..."

To je rozhodně zajímavé zmínka. Ale pravdou je, že Scarlett zřejmě neprozradila to, jestli všechny plánované filmy budou o její Black Widow nebo o jiné, protože už v prvním dílu bude k vidění několik Black Widow, kdy jednou z nich bude Yelena Belova (Florence Pugh). Je klidně možné, že další díly budou věnované dalším nositelkám jména Black Widow.

To se ale asi jen tak nedozvíme, Marvel rád detaily o svých budoucích projektech tají tak dlouho, jak je to jen možné.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat