Terminátor: Temný osud - Propadák to není, první názory jsou nadšené

Zdá se, že se fandové konečně dočkají toho, po čem toužili.

První tři díly Terminátora jsou fajn s tím, že bezpochyby nejlepším je druhý nazvaný Terminátor 2: Den zúčtování (1991). Ovšem, novější přírůstky do série příliš parády nenadělaly. A soudě podle prvních upoutávek se nezdálo, že by to film Terminátor: Temný osud měl změnit bez ohledu na to, že se v něm vrátí legendární Linda Hamilton.

Ovšem, zdání očividně klamalo. Objevily se první reakce a ty jsou až překvapivě pochvalné. Tady jsou některé z nich, které zveřejnili profesionální novináři:

Matt Singer z ScreenCrush napsal:

"O TERMINÁTOROVI se mluvilo jako o Arnoldově sérii. TEMNÝ OSUD dává jasně vědět, že nebyl klíčovou ingrediencí, díky které to fungovalo. Byla to Linda Hamilton. Je v tom neuvěřitelná a film je velmi dobrý..."

Germain Lussier z io9 a Gizmodo napsal:

Terminátor: Temný osud je v podstatě Terminátor: Síla se probouzí. Uspokojivý, vzrušující reboot, který vlastně mixuje to nejlepší z T1 & T2. Davis, Reyes & Hamilton jsou excelentní, akce překvapí & byť je povědomá a jde o třetí nejlepší film [ze série]. Terminátor se vrátil."

Mike Ryan z Uproxx a z Huffpost poznamenal:

"Byl jsem skeptický, pokud jde o TERMINÁTOR: TEMNÝ OSUD. Trailery prostě nebyly skvělé. Ale opravdu jsem si to užil a velký rozdílem (ve srovnání s pokračováními po T2) je Linda Hamilton. Vždy to byl JEJÍ příběh a Hamilton tomu dodává potřebný dopad."

Haleigh Foutch z Collider také nešetří chválou:

"Skvělá dobře odvedená akce. Linda Hamilton je skvělá. Jednoduše nejlepší pokračování T2. Temný osud přidává mentalitu Síly se probouzí 'Pokud něco funguje, nespravujte to' do Cameronových filmů a jak se ukazuje, ty opravdu fungují."

Linda Hamilton je chválena ze všech stran, ale také Mackenzie Davis se dočkala poklon. Například od Stevena Weintrauba z Collider:

"Jsem fanouškem Mackenzie Davis od doby, co jsem ji viděl v Halt and Catch Fire - PC Rebelové. Ale v případě Terminátor: Temný osud to posunula na nový level, když nakopává všechny možné druhy zadků. Pokud se vám líbí její práce na Temném osudu, podívejte se na Halt and Catch Fire."

Jak to tak vypadá, po dlouhých letech čekání se dočkáme návratu, ve který jsme doufali. Premiéra se odehraje 31. 10. 2019.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat