Představitelé Winter Soldiera a nového Thora reagují na tvrzení, že marvelovky nejsou filmy a jsou opovrženíhodné

Další herci se vyjádřili ke kritice marvelovských komiksovek.

Nedávno režisér Martin Scorsese prohlásil něco ve stylu, že marvelovky nejsou skutečnými filmy, jsou to spíše zábavní parky.

Proti tomuto tvrzení se vyjádřila spousta diváků, ale také herců. Na podporu Scorseseho ale přispěchal další legendární režisér Francis Ford Coppola, který pochybuje o tom, že si diváci z marvelovek odnesou něco jako nové znalosti nebo inspiraci a kromě toho poznamenal:

"Martin byl ještě milý, když řekl, že to nejsou filmy. Neřekl, že jsou opovrženíhodné, což já zrovna říkám."

To samozřejmě vyvolalo další reakce a ohradil se i Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier/White Wolf):

"Je jedním z mých hrdinů a poslouchal jsem ho, zatímco jsem strávil den s vámi [diváky]. Lidé za mnou chodili a říkali, 'Díky moc za tuhle postavu. Ten film mi moc pomohl. Ten film mě inspiroval. Teď se cítím lépe. Teď se cítím méně osamocen,' takže jak můžete říct, že nepomáhá lidem?"

K slovům Scorseseho pak něco dodala i Natalie Portman, kterou známe jako Jane Foster, ale v Thor: Love & Thunder (premiéra 16. 11. 2021) ztvární nového Thora. Ta se v první řadě nechala slyšet, že je tu prostor pro různé typy filmů a není jen jeden přístup druhů k umění a také prohlásila:

"Myslím si, že marvelovské filmy jsou tak populární, protože jsou opravdu zábavné a lidé touží po zábavě, když mají volný čas po práci a poté, co se vypořádali s těžkostmi skutečného života."

Tvůrce Strážců Galaxie James Gunn se pak vyjádřil tak, že podobně negativně naši dědové často smýšleli o gangsterkách, westernech a jsou i lidé, kteří stejným způsobem odsuzovali Star Wars. Pak dodal, že jsou hrozné komiksové filmy a skvělé komiksové filmy, ale nemusí se líbit všem a to ani některým géniům a podle Gunna je to v pořádku.

Zdroj: CB, THRInstagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat