Představitel Doctora Strange podporuje celoženskou marvelovku

I Benedict Cumberbatch by byl pro.

Už poměrně dlouhou dobu mnozí fandové volají po ženské marvelovské týmovce. A ještě více hlasů se ozvalo, když se v Avengers: Endgame (2019) objevila celoženská scéna, která sice byla trošku násilně vtlačena do děje, ale byla rozhodně efektní.

V poslední době se navíc na podporu ženského filmu (zatím označované po vzoru komiksového ženského týmu A-Force) vystoupilo několik marvelovských hereček a teď se přidal také Benedict Cumberbatch alias Doctor Strange:

"Ano, sem s tím. Proč ne? Určitě je tu pro to místo. Jsme svědky vzestupu ženských superhrdinek a proč by ne? Bylo by to skvělé."

Dá se čekat, že se dříve nebo později dočkáme. Captain Marvel (2019) zabodovala, v květnu příštího roku konečně uvidíme sólovku Black Widow a Marvel už delší dobu slibuje větší rozmanitost. Je tak více než pravděpodobné, že šéfové odklepnou ženskou týmovku. Otázkou je kdy a které postavy budou v centru dění, v Marvelovském filmovém universu se jich pohybuje slušné množství a v plánu je představit hromadu dalších.

Zdroj: Buzzfeed
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat