Osud Deadpoola je u Marvelu nejistý, naznačují tvůrci

Mají se fandové Deadpoola obávat?

Pod hlavičkou Foxu vznikly dva díly Deadpoola a oba se líbily jak divákům, tak recenzentům. Zdálo se tak, že trojka je jasná věc, nicméně letos v lednu 2019 se Fox stal součástí Disneyho, což situaci zkomplikovalo.

Především proto, že Disney není zrovna společnost, která by byla známá mládeži nepřístupnými filmy a Deadpool nepřístupný je. Mnozí se tak obávali, že další díl buďto nevznikne nebo ano, ale bude přístupný od třinácti, což by bylo podle některých horší, než žádný film.

Fandy ale uklidnila vyjádření v tom smyslu, že Marvel (spadá pod Disneyho) nabídne odnož filmů s přístupností R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby). To ale zatím oficiálně potvrzeno nebylo, nicméně naděje tu je.

Teď se ale k dalšímu filmu Deadpool vyjádřili scenáristé  Rhett Reese a Paul Wernick a neznějí úplně optimisticky:

"Plán a naše naděje jsou takové, že nám Marvel dovolí pokračovat s Deadpoolem v mládeži nepřístupném universu, ve kterém žije a také doufáme, že časem nás nechají také trochu pohrát na písečku MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce)," poznamenal Wernick.

Reese k tomu dodal: "Marvel má tak bohatý vesmír, pokud je o hrdiny, ale také záporáky, takže bychom rádi byli svědky toho, že Deadpool zábavným způsobem vstoupí do tohoto universa. Je to především o tom, jak a kdy. [Ovšem] Ryan (Ryan Reynolds, představitel Deadpoola, pozn. redakce) je velmi zaneprázdněný a přechod [k Disneymu] vše zpozdil, protože prostě neví, jak to bude. [Marvel] řeší další verzi MCU, což je samo o sobě velké monstrum a přihodit tam Deadpoola a X-Meny a další věci, to je prostě šílené."

Nezní to tedy, že se nedočkáme, ale minimálně to bude trvat poměrně dlouho, než dalšího Deadpoola uvidíme.

Zdroj: io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat