Kdy se začne natáčet komiksovka s Rockem? A Black Manta se vrací do Aquamana

Komiksové střípky.

O sólovce známého protivníka Shazama jménem Black Adam se mluví už dlouho. Spekulovalo se o tom, že se Black Adam v podání Dwaynea "Rocka" Johnsona objeví ve filmu Shazam! (2019) nebo, že ho uvidíme v The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), ale v Shazamovi nebyl a v Suicide Squad se zřejmě také neukáže.

A někteří lidé se obávali i toho, že nebude ani jeho sólovka, protože to nevypadalo, že v blízké budoucnosti dočkáme první klapky. Dwayne ale nyní přišel s prohlášením, které dává určitou naději. K fotografii na Twitteru, na které jeden umělec zveřejnil sochu Rocka v podobě Black Adama, Dwayne připsal, že produkce začne v červenci (předpokládá se, že příštího roku).


Vedlejším záporákem ve filmu Aquaman (2018) byl Black Manta v podání herce jménem Yahya Abdul-Mateen II. A právě ten potvrdil, že ho uvidíme i v pokračování:

"Aquaman 2 bude! Bude a my se na něj můžeme těšit, věřím, že v roce 2022. Takže jsem nadšený z toho, že toho budu součástí. Black Manta se vrátí a doufejme, že způsobí mnohem víc problémů, než v případě prvního filmu."

Premiéra druhého Aquamana se odehraje 15. 12. 2022.



Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat