Joker: Jared Leto a Warner Bros. se prý všemi silami snažili zabránit, aby vznikla sólovka s Joaquinem Phoenixem

A nakonec to vypadá, že půjde o nejúspěšnější mládeži nepřístupný film.

Aktuálně v kinech boduje film Joker (2019) s Joaquinem Phoenixem. Jak víme, projekt není součástí stejného universa jako filmy Justice League (2017) nebo Suicide Squad (2016)

Ve druhé zmíněné komiksovce Jokera ztvárnil Jared Leto a počítalo se s tím, že by se měl objevit v dalších filmech. Pak ale byla oznámena sólovka s Joaquinem a podle některých zdrojů se Jared snažil zabránit jejímu vzniku. 

Samozřejmě, zástupci Jareda to popírají, ale objevily se zprávy, že Jared si stěžoval svému agentovi a svého hudebního manažera Irvinga Azoffa požádal, aby oslovil šéfy, kteří dohlíželi na chod Warner Bros., aby film "zařízli". 

K tomu sice nedošlo, ale Warner Bros. údajně na film dalo schválně málo peněz (byť není jasné, jak velký vliv měla Letova nespokojenost), protože si nebylo jisté, jestli film Todda Phillipse zaboduje a společnost tak doufala, že když nabídne tvůrcům pouhých 55 milionů dolarů, což je na poměry komiksovek velmi málo, žádný film nevznikne. 

Filmařům to ale stačilo a soudě podle tržeb, které se blíží k částce 720 milionu dolarů, je zřejmé, že diváci mají o netradiční komiksovou sólovku zájem. Vlastně to vypadá, že se z Jokera stane nejúspěšnější mládeži nepřístupný film. Zatím tento titul drží film Wolf Warrior 2 (2017) s 870 miliony dolarů. Nicméně je na místě zmínit, že se v USA nedostal do kin a nebyla mu přidělena oficiální přístupnost. Ovšem, pokud by byla, jistě by byl mládeži nepřístupný.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat