Hotovo, sólovka Black Widow je dotočena. A fandové vtipkují o nejméně uvěřitelné věci v marvelovkách

Komiksové střípky.

Trvalo to. Trvalo to dlouho, ale nakonec jediná ženská původní členka Avengers Black Widow (Scarlett Johansson) dostala vlastní film. Ten se v květnu začal natáčet v Norsku a nyní bylo oznámeno, že je hotovo. Hlavní natáčení skončilo.

V předchozích dnech dalo vědět několik herců, že jejich práce na filmu skončila a teď kaskadérka (která se podílela například na Wonder WomanLucy-Jayne Murray oznámila, že padla poslední klapka a to společně s fotkou některých členů štábu na Instagramu, ke které připsala:

"Oficiální konec natáčení Black Widow. Tenhle tým tolik miluji, každý jeden z vás pro mě znamená celý svět a jsem tak vděčná, že jsem to s vámi zažila. Všem moc díky."

Nyní Black Widow zamíří do postprodukce a poté 1. 5. 2020 zahájí čtvrtou fázi marvelovského universa.


Dá se čekat, že se v budoucnu dočkáme i dalšího filmu Ant-Man, nicméně zatím nebylo oznámeno kdy. Pokud jste ale fandového Scotta Langa (Paul Rudd), tak si můžete pustit předchozí dva díly. A někteří fandové vtipkují o tom, že právě v těchto filmech se objevila nejméně realistická věc z Marvelovského filmového universa. O co jde? To jasně vyjádřil uživatel Redditu, který si říká Rasco20:

"Nejméně realistickým prvkem MCU (Marvelovského filmového universa, pozn. redakce) je Scott Lang, bývalý zločinec, který má domácí vězení a nemá práci a může si dovolit tento dům v San Franciscu."

Jde o narážku na realitní trh v tomhle oblíbeném městě, kde opravdu není vůbec laciné zařídit si život. Vůbec ne.
The most unrealistic part of the MCU is that Scott Lang, an ex con on house arrest with no job, can afford this house in San Francisco. from r/marvelstudios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat