Herec, který prohlásil, že si během natáčení Thora chtěl strčit zbraň do pusy, by byl ochoten vrátit se

Ale má jednu podmínku.

Christopher Eccleston nebyl zrovna velkým fandou práce na filmu Thor: Temný svět (2013). Vlastně se vyjádřil v tom smyslu, že měl během natáčení chuť strčit si do pusy zbraň.

Kromě toho, že kvůli tomu, že hrál temného elfa Malekitha, musel denně trávit až sedm hodin v maskérně (což mu prý předem nesdělili), se mu nelíbilo, že film obsahoval velmi málo humoru.

Člověk by tak řekl, že se do další spolupráce s Marvelem nepožene, ale herec překvapil tím, že by byl ochoten se do série Thor vrátit. Ale za jedné podmínky. Pouze v případě, že by byl přizván do filmu, na kterém by pracovali scenáristé Thor: Ragnarok (2017). Ten je podle herce brilantně napsaný.

"Pokud by na tom pracoval člověk, který napsal třetí film.... Pak bych to udělal."

Scénář ke třetímu Thorovi nenapsal jeden člověk, ale tři. Konkrétně Eric Pearson, Craig Kyle a Christopher Yost. Pokud jde ale o čtyřku, nazvanou Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 11. 2021), pak se o scénář postará režisér trojky a čtyřky Taika Waititi.

Je tak otázkou, zda by s účastí na čtyřce Christopher souhlasil, i když scénář zajišťuje režisér trojky. Ale podle všeho herec osloven nebyl a těžko říct, jestli bude. Není jasné, jak by byla jeho postava zakomponována do děje a Marvel by se asi nehnal do spolupráce s někým, kdo se vyjadřoval tak ostře jako Christopher.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat