Představitel Nicka Furyho reaguje kritiku, že marvelovské filmy vlastně nejsou pořádné filmy

Samuel L. Jackson se vyjádřil k odvážnému tvrzení Martina Scorseseho.

Nedávno se oscarový režisér Martin Scorsese vyjádřil v tom smyslu, že se na marvelovské filmy nedívá, protože to podle něj vlastně nejsou filmy, ale spíše mu to připadá jako zábavní park. To samozřejmě vyvolalo poprask mezi fandy a reagují na to i tvůrci a herci z marvelovek.

SOUVISEJÍCÍ: MARTIN SCORSESE ZKRITIZOVAL MARVELOVSKÉ KOMIKSOVKY

Dotázán na to byl také jeden z veteránů Marvelovského filmového universa Samuel L. Jackson (Nick Fury), který k tomu dodal:

"Je to jako říct, že Bugs Bunny není zábavný. Filmy jsou filmy. Víte, ani jeho práci nemají rádi všichni. Tím chci říct, my ano, ale ne všichni. Je tu spousta Italo-Američanů, kteří si myslí, že by o nich neměl točit takové filmy. Každý má svůj názor, takže je to v pohodě. To nepovede k tomu, že někdo přestane točit filmy."

Scorseseho slova byla trošku kontroverzní, speciálně proto, že zřejmě žádný marvelovský film neviděl celý. A je samozřejmě jasné, že ne každý je fanda Marvelu, ale je trošku nefér tvrdit, že nejde o pořádné filmy. Jsou to blockbustery, mají pobavit a vydělat, nejde o projekty, které mají získávat ceny za umělecký přínos.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat