Batman: Robert Pattinson chce, aby byl jeho Netopýří muž co nejvíc děsivý

Herec má v plánu, aby z jeho Batman šla hrůza.

Novým Batmanem je Robert Pattison. To už víme nějakou dobu. A jak se dalo čekat, ne všichni byli spokojeni s touto volbou a to často proto, že Robert podle některých nepůsobí dostatečně drsně na to, aby zvládl roli Batmana, který ve zločincích probouzí hrůzu.

Nicméně, Robert má v plánu dosáhnout toho, aby byl jeho Batman, co nejvíce děsivý:

"Teď se do toho začínám dostávat, nechci k tomu přistupovat jako k projektu velkého studia, kdy se opravdu myslí jen na to, jaký bude trailer. Chci k tomu přistupovat stejně [jako k filmu Lighthouse], chci aby to bylo děsivé, chci, aby to bylo něco, čemu propadnete."

Robert to nebude mít snadné, plno lidí mu nemůže odpustit účast v Twilight sáze a prostě si ho jako Batmana neumí představit. Ovšem herec v jiných projektech ukázal, že hrát umí a nakonec by to mohlo dopadnout dobře.

Uvidíme, jak to režisér Matt Reevese zvládne. K dispozici má zajímavé obsazení, kdy se k Robertovi přidá například Zoë Kravitz jako Catwoman nebo Jeffrey Wright jako Jim Gordon. Původně o účasti jednal i Jonah Hill, ale nakonec to nevyšlo (údajně chtěl vyšší plat než Robert Pattinson).

Zdroj: BBC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat