Avengers: Infinity War - Jakým způsobem měl být měla představena oblíbená postava, kterou chtějí diváci vidět už dlouho?

Vysvětlili to scenáristé.

Už dlouhou dobu se doufá, že v marvelovských filmech bude představen Richard Rider alias Nova, tedy jeden z nejvýraznějších členů Nova Corps, což je organizace, která má (měla) v Marvelovském filmovém universu důležitou roli.

Ale zatím k tomu nedošlo. Nicméně mohlo a to v Avengers: Infinity War (2018), kde se měl Richard objevit. Prozradil to jeden ze scenáristů Christopher Markus:

"...jeden člen Nova Corps by přežil útok Thanose. Hlas Xandarian Worldminde by poskytla Glenn Close, protože jsme ji měli a proč by tedy ne? A šlo by o Richarda Ridera a přišel by na Zemi."

Nova měl být jakýmsi poslem, který by přiletěl na Zemi varovat hrdiny před Thanosem. Kromě toho měl mít určitou roli počítač Xandarian Worldmind (xandarský superpočítač, který obsahuje znalosti, zkušenosti a osobnosti všech zesnulých členů Nova Corps a celé populace Xandaru, pozn. redakce).

Nakonec ale k vidění ani Nova ani Xandarian Worldmind nebyli, což je škoda, ale na druhou stranu ve filmu už bylo přítomno takové množství postav, že by asi nebyl prostor na to pořádně je představit. A dá se tušit, že minimálně Novu dříve nebo později uvidíme.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat