Z filmu Noví mutanti prý byly vystřiženy všechny scény odkazující na X-Meny a další mutanty

Proč?

Poslední film od Foxu inspirovaný marvelovskými komiksy, který vznikl před sloučením Foxu a Disneyho jsou Noví mutanti

U těch došlo k výrazným přetáčkám a také se několikrát měnilo datum premiéry a dokonce se chvíli mluvilo o tom, že se film ani nedostane do kin, ale bude zveřejněn na některé ze streamovacích služeb. 

Nicméně, nakonec to vypadá, že se přece jen dočkáme uvedení v kinech a to 3. dubna 2020. Ovšem, přestože ve filmu budou vystupovat postavy, které jsou mutanty a mají hodně blízko k týmu X-Men, tak z Nových mutantů prý byly vystřiženy všechny odkazy na X-Meny a mutanty. 

Údajně to má souvislost s tím, že to dá Marvelu šanci představit mutanty (na které nyní vlastní práva) v Marvelovském filmovém universu svým vlastním způsobem. 

Tím pádem postavy v Nových mutantech nebudou tušit, že jsou mutanti (což je u filmu nazvaného Noví mutanti dost zvláštní), prostě to budou jen jedinci s nadlidskými schopnostmi. 

Server FandomWire popisuje příběh následovně:

"Děj je zasazen do tajného zařízení, které experimentuje na mutantech a ústřední postava (mutantka Danielle Moonstar v podání Blu Hunt, pozn. redakce) neví, že je mutantem a dokonce ani netuší, co to slova znamená. Moonstar je do ústavu přivedena poté, co na ni zaútočí Demon Bear (postava, kterou vytvořil neznámý padouch z rodičů Danielle, pozn. redakce)."

"Osekání" odkazů na ostatní projekty z universa X-Men se mi nelíbí, ale jsem zvědavý na to, jak dopadne první hororový film s mutanty (i když nebudou vědět, že jsou mutanti).

Tak snad se Noví mutanti opravdu dostanou v dubnu do kina. Po nekonečném odkládání se tomu už skoro nechce ani věřit.


Zdroj: FandomWire 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat