Tvůrci Jokera se pochlubili negativní recenzí. A zahraje si Rihanna Poison Ivy ve filmu The Batman?

Komiksové střípky.

Film Joker (2019) se chlubí převážně pozitivními recenzemi a dokonce se šušká o tom, že by mohl být nominována na Oscary. Ale jak už to tak bývá, ne všechny názory jsou pozitivní. Tím se samozřejmě tvůrci ale příliš nechlubí.

Obvykle filmová studia používají k reklamě pozitivní úryvky z recenzí, ale tentokrát se tvůrci rozhodli na to jít jinak a na oficiálním profilu Jokera na Twitteru zveřejnil obrázek Jokera s částí recenze od Davida Ehrlicha z IndieWire, která zní: "Dokonale řemeslně zvládnutý kousek masové zábavy."

A byť to nemusí znít zrovna negativně, tak recenzent to nemyslel jako pochvalu. Je otázkou, zda to tvůrci Jokera věděli nebo ne, protože aktuálně obrázek stáhli.

Premiéra Jokera se odehraje 3. října 2019 a očekává se, že by během prvního víkendu v USA a Kanadě mohl film utržit skvělých 90 milionů dolarů.


Svého sólového filmu by se měl konečně dočkat také Jokerův úhlavní protivník Batman. Na filmu The Batman se pracuje už dlouho, ale zdá se, že tentokrát už se opravdu začne točit. A pravdou je, že film provází určitá kontroverze, pokud jde o casting. Hodně velký ohlas (a ne vždy kladný) vyvolala informace, že si hlavní roli zahraje Robert Pattinson. A nedávno začala po internetu kolovat spekulace, že by si legendární záporačku Poison Ivy měla zahrát zpěvačka a občasná herečka Rihanna.

Zdá se ale, že jde opravdu jen o nepotvrzené info. Rihanna se nechala slyšet:

"Víte co? Zatím mě nekontaktovali. Ale pokud by to udělali, ráda bych do toho šla a zkusila to, protože Poison Ivy je jednou z mých životní posedlostí. Jednou jsem se za ni na Halloween dokonce převlékla, tím chci říct, no tak!"

Proslýchá se, že režisér Batmana Matt Reeves by rád, aby byli komisař Gordon a Catwoman tmavé barvy pleti, takže by nebylo překvapením, pokud by ani Poison Ivy nebyla běloška. Ale zatím opravdu nejsou žádné konkrétní informace, jen dohady.

Premiéra dlouho očekávané sólovky Batmana je naplánována na 24. 6. 2021.
Zdroj: ET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat