O "nejpodivnější" marvelovský seriál nemá nikdo zájem

Škoda.

Jedním z mnoha seriálů na motivy marvelovských komiksů, kterých jsme se měli dočkat, byla i série věnovaná týmu známému jako New Warriors. A ten patří (minimálně některé jeho varianty) k těm nejpodivnějším v marvelovském universu. Ostatně, jeho členy jsou například "veverčice" Squirrel Girl nebo postava známá jako Microbe, což je hrdina, který komunikuje s bakteriemi.

Na seriálu se začalo pracovat už v roce 2017 s tím, že na rozdíl od mnoha jiných kolegů nebyl připravován pro streamovací službu Disney+, ale pro stanici Freeform.

Ta se ale nakonec rozhodla nedat seriálu šanci a tak tvůrci předváděli pilotní epizodu jiným subjektům jako jsou streamovací služby Hulu a Disney+. Jenže přestože se údajně pilotní díl velmi líbil, tak si nakonec nikdo s filmaři neplácl.

Zatím ještě nebylo oficiálně oznámeno, že New Warriors nebudou, ale s ohledem na to, že zájem nemají ani Hulu (jeho vlastníkem je také Disney), ani Disney+, nejsou naděje moc velké.

A samozřejmě vyvstává otázka, proč nikdo nedal seriálu zelenou, když má být pilotní epizoda tak dobrá. Je prostě tematika moc bizarní? Nebo hlášky o kvalitě prvního dílu měly utěšit tvůrce? To těžko říct, ale zdá se, že New Warriors jsou minimálně na nějakou dobou "u ledu".

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat