Herec, který nesnášel práci v Marvelovském filmovém universu, oznámil, že trpí překvapivou chorobou

Představitel záporáka z Thora se svěřil s překvapivou zprávou.

Ve filmu Thor: Temný svět (2013) se jako ústřední záporák Malekith představil Christopher Eccleston. A není žádným tajemstvím, že to rozhodně nebyla práce jeho snů. Vyjádřil se v tom smyslu, že si měl chuť strčit zbraň do pusy.

Christopher prostě nemá problémy s tím být upřímný a to předvedl znovu, když se svěřil s nečekanou informací. Trpí totiž chorobou, která se sice nevyhýbá mužům, ale především se s ní potýkají ženy:

"Mnohokrát jsem chtěl prozradit, že jsem celoživotní anorektik a trpím dysmorfií. Nikdy jsem to neudělal. Vždy jsem si myslel, že je to špinavé tajemství, protože jsem ze severu, protože jsem muž a protože jsem dělnického původu."

Asi víte, co je anorexie, jde o mentální poruchou, kdy daný jedinec necítí hlad a někdy má až odpor k jídlu. Dysmorfie je pak také mentální choroba, která spočívá v tom, že nemocná osoba trpí představou, že má na těle nějaký výrazný nedostatek nebo nedostatky.

Christopher se o svých problémem rozepsal ve své autobiografické knize I Love the Bones of You. Prozradil například to, že anorexií trpěl během natáčení seriálu Doctor Who:

"Lidem se líbilo, jak v seriálu vypadám, ale byl jsem velmi nemocný. Odměnou za tuhle nemoc byla tahle role."

Jeho situaci také nepomohlo to, že se s ním rozešla v roce 2015 jeho žena. Jeho stav se tak zhoršil, že zvažoval sebevraždu, ale nakonec se rozhodl vyhledat psychiatrickou pomoc, což mu pomohlo.

Herec neskrývá, že bere antidepresiva, díky kterým se cítí lépe a pomalu se vzpamatovává z psychických problémů.

Zdroj: The Guardian

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat