Na vztah Hulka a Black Widow nebyl vhodný čas, myslí si Scarlett Johansson

Herečka se rozpovídala o velmi řešené zápletce.

V Avengers: Age of Ultron (2015) jsme byli svědky toho, že Natashu Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) a Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo) začalo spojovat víc, než jen obyčejné přátelství. Nicméně, jejich vztah se v následujících filmech příliš neřešil. Což nakonec není takovým překvapením s ohledem na to, že tahle dějová linka se ne u všech dočkala pozitivního přijetí a nebylo málo těch, kterým se tenhle nápad nelíbil.

Vztah Natashy a Bruce se tedy nikdy nedočkal šťastného konce a Scarlett Johansson k tomu dodala:

"Myslím, že jejich rozhodnutí bylo podřízeno vyššímu dobru. Domnívám se, že se toho musejí dočkat všichni... ale prostě nebyla ta správná doba. Nemělo se to stát, ale velmi ráda bych natočila další dějovou linku, která by obsahovala romanci ve stylu Bogarta a Bacall (Humphrey Bogart a Lauren Bacalla, kteří se spolu často objevovali ve filmech a také tvořili pár v soukromém životě, pozn. redakce)."

Dá se předpokládat, že by se ve své sólovce mohla Black Widow dočkat další romance, která by snad fungovala lépe, než ta s Brucem, ale zatím nejsou zprávy o tom, že ve filmu bude k vidění i milostná zápletka. A upřímně, pokud bychom se jí nedočkali, vlasy bych si v kvůli tomu netrhal. Na chystanou marvelovku se těším z jiných důvodů.

Premiéra filmu by se měla odehrát příští rok a to 1. května.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat