Marvel prý nakonec uvažuje i filmu Ghost Rider

A to už se má dočkat seriálu.

Víme, že se na streamovací službě Hulu objeví seriál Ghost Rider, kde si hlavní postavu Robbieho Reyese zahraje Gabriel Luna (stejně jako v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D).

Nedávno se pak objevila zpráva, že Marvel hodlá představit Ghost Ridera i filmovým divákům, ovšem ne "klasického" Ghost Ridera, ovšem Cosmic Ghost Ridera, což je Frank Castle/Punisher, který uzavřel v pekle dohodu a vrátil se zpět jako Cosmic Ghost Rider.

To ale bylo vyvráceno. Nicméně nyní začaly po internetu kolovat informace, že prezident Marvel Studios Kevin Feige chce Ghost Ridera i ve filmové podobě.

Není ale jasné kterého. Těžko se asi v blízké budoucnosti Robbie Reyes dočká seriálu i filmu,  Cosmic Ghost Rider to také zřejmě nebude, tím pádem by to mohl být Johnny Blaze, kterého ve filmech mimo Marvelovské filmové universum ztvárnil Nicolas Cage, případně by Marvel mohl dát šanci Dannymu Ketchovi, což je také jedna z postav, která používala jméno Ghost Rider. Danny už se ve filmu objevil a to v Ghost Rider 2 (2011).

Uvidíme, po kom nakonec Marvel sáhne, pokud vůbec po někom a film Ghost Rider skutečně vznikne. Ty první dva moc parády nenadělaly (na druhou stranu, nevznikaly pod hlavičkou Marvelu), takže možná bude Marvel s "oživením" téhle postavy váhat.


Zdroj: MCU Cosmic
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat