Kritiky neposlouchej, vzkazuje Christian Bale novému představiteli Batmana

Původní představitel Netopýřího muže má vzkaz pro Roberta Pattinsona.

Když bylo oznámeno, že se novým Brucem Waynem/Batmanem stane Robert Pattinson, vcelku očekávatelně to nemalé množství lidí nemile překvapilo. Důvodem je pravděpodobně to, že ho znají hlavně ze série Twilight sága, která nebyla zrovna přehlídkou vrcholného hereckého umění.

Faktem ale je, že Robert svůj herecký talent předvedl v mnoha jiných filmech. Ale i tak se zvedla vlna negativních reakcí. Ovšem představitel Batmana z opěvované Nolanovy trilogie Christian Bale má pro Roberta uklidňující vzkaz:

"Udělej to po svém, neposlouchej kritiky. O tom to je, všichni protestovali, když byl Heath (Heath Ledger, pozn. redakce) obsazen jako Joker. A podívejte, jaký brilantní výkon předvedl. Neposlouchej tyhle lidi, udělej to po svém. Je fascinující herec, je skvělou volbou."

Robert to nebude mít snadné, ale není první (a asi ani poslední) představitel Batmana, nad kterým lidé ohrnovali nos. Stačí si vzpomenout na Bena Afflecka. Také z jeho obsazení nebyli fandové zrovna nadšení, ale nakonec roli zvládl a většina negativních hlasů utichla.

Uvidíme, jak se s postavou Batmana popasuje Pattison. Dozvíme se to 24. června 2021, kdy bude film The Batman premiéru.

Zdroj: Extra TV
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat