Captain Marvel v komiksu zavraždí minimálně jednoho Avengera

Nečekané.

Komiksový svět v podstatě nemá žádné hranice, tvůrci mohou s příběhem dělat co je jen napadne. To už nám předvedli mnohokrát. A přestože filmové komiksovky jsou často dějově divoké, tak na komiksy se prostě nechytají.

Například si aktuálně asi těžko představit, že by Captain Marvel (Brie Larson) zabila jednoho ze členů Avengers. Ale v komiksovém universu to udělá.

V komiksové sérii Captain Marvel - The Last Avenger je totiž Carol Danvers alias Captain Marvel na "temné straně" a jejím cílem je povraždit Avengery.

A jak se zdá, minimálně jednoho ze svých bývalých spolubojovníků opravdu zabije. Popisek třináctého dílu komiksu Captain Marvel totiž zní:

"Jeden z Avengerů zemřel rukou Captain Marvel. Kdo bude další? A proč? Jaké podivné spojenectví dohnalo Captain Marvel na okraj temnoty?"

Jelikož sešit číslo vyjde až za několik týdnů, není samozřejmě jasné, koho Captain Marvel zabije, ale rozhodně to bude velká událost. Není zase tak běžné, že někdo tak výrazný jako je Captain Marvel zlikviduje Avengera.

Zdroj: Marvel




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat