Bez Spider-Mana bude Captain Marvel nahraná, obává se Marvel

Co to znamená?

Captain Marvel (2019) je první ženskou marvelovkou a to úspěšnou, celosvětově utržila 1,13 miliardy dolarů. Nicméně postava sama o sobě podle nemalého množství diváků nebyla úplně příjemná.

To měl údajně změnit Spider-Man (Tom Holland), který měl pomoci tomu, aby supermocná hrdinka byla více sympatická. Ovšem, problémem je, že Spider-Man po krachu jednání mezi Sony a Disneyem zřejmě už nebude součástí Marvelovského filmového universa a to mělo dost zkomplikovat plány prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea a Disneyho.

Chtěli prý využít Spider-Mana k tomu, aby vylepšili image Captain Marvel, ale to už teď půjde těžko a mohl by to být problém s ohledem na to, že Captain Marvel má být novou hlavní tváří Marvelovského filmového universa.

Ovšem, zatím není jasné, kdy se dočkáme druhé sólovky (ve čtvrté fázi to ale určitě nebude). Prý vznikne, ale nejsou známy žádné detaily jako jména tvůrců nebo datum začátku natáčení.

A pokud byl skutečně plán takový, že Spider-Man měl pomoci Captain Marvel k větší sympatičnosti a teď už to není možné, dá se předpokládat, že Marvel s druhým filmem Captain Marvel spěchat nebude.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat