Batman: Ano, komisaře Gordona si zahraje herec tmavé pleti. A asi uvidíme i Jonaha Hilla, jenže chce 2x víc peněz než hlavní hvězda

Něco o Batmanovi.

Dlouhou dobu to s filmem The Batman vypadalo všelijak, ale nakonec se zdá, že se ho opravdu 24. 6. 2021 dočkáme.

Režie se ujme Matt Reevese a v minulosti bylo prozrazeno, že do role komisaře Gordona chtěl obsadit Mahershalu Aliho, který ale ztvární Blade v Marvelovském filmovém universu, což byl zřejmě důvod, proč to nakonec nevyšlo.

Jeffrey Wright
Tvůrci Batmana si ale vyhlédli jiného talentovaného herce a to Jeffreyho Wrighta (Westworld), právě s ním se aktuálně jednají o roli Jamese Gordon a je to na dobré cestě, takže by mohla skončit ruka v rukávu.

Jen pro zajímavost, Jeffrey bude pracovat i pro Marvel a to na seriálu What If...?. Ten je ale animovaný a herec tak postavě Uatua propůjčí pouze svůj hlas, což asi není pro DC problém.

Kromě toho by se v sólovce Batmana mohl ukázat také Jonah Hill, který jedná o neupřesněné záporné roli. Nicméně by to mohly být komplikované hovory, protože údajně herec žádá dvakrát vyšší plat než, který dostane Robert Pattinson za postavu Bruce Waynea/Batmana.

Konkrétně se bavíme o částce 10 milionů dolarů. Otázkou je, jestli na to Warner Bros. kývne, zda jim Jonah přijde jako dostatečně velká hvězda a také je tu ta věc, že by Robert nemusel být spokojen s tím, že představitel záporáka bude odměněn dvojnásobně.

Zdroj: THR, Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat