Matrix 4: A je to tady, pokračování Matrixu je oficiální, vrací se Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss

Nastal čas znovu sledovat bílého králíka.

Trilogie Matrix a především pak její první díl patří k naprostým sci-fi klasikám. A co se v případě takto úspěšných a oblíbených projektů dříve nebo později stane? Někdo přijde s nápadem rebootovat/restartovat/remakovat (v tom horším případě) nebo natočit pokračování (v tom lepším případě).

O znovuoživení Matrixu se diskutovalo v minulosti několikrát, ale vždy zůstalo hlavně u řečí. To se aktuálně změnilo, bylo oficiálně potvrzeno, že další Matrix bude. Dobrou zprávou je, že vznikne pokračování, ne reboot či něco podobného.

Fandy jistě potěší, že se vrátí Keanu Reeves (Neo) i Carrie-Anne Moss (Trinity), ale zklame to, že není jasné, jestli uvidíme Laurence Fishburnea jako Morphea, mluví se o tom, že by role mohla být přeobsazena někým mladším, ale potvrzeno to zatím nebylo.

Film tentokrát bude režírovat (plus se bude podílet na scénáři a produkci) jen jedna ze sester (původně bratrů) Wachowki a to Lana.

K jejímu návratu jeden z šéfů Warner Bros. Toby Emmerich poznamenal:

"Nemohli bychom být nadšenější z návratu do 'Matrixu' s Lanou. Lana je skutečná vizionářka - jedinečná a originální filmařka - a jsme nadšení, že napíše, zrežíruje a bude produkovat novou kapitolu v universu Matrix."

Zatím není známo, kdy by se mohlo začít natáčet, ani nebylo prozrazeno datum premiéry.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat