Avengers: Infinity War - Ve filmu mohl být "chytrý Hulk", ale lidé o něj nestáli

Objevil se tedy až v Endgame.

V Avengers: Endgame (2019) jsme se dočkali jakési variace na Profesora Hulka, tedy hrdiny, který v sobě najednou kombinuje inteligenci Bruce Bannera a sílu Hulka. Nicméně, uvažovalo se o něm už v Avengers: Infinity War (2018), ale nakonec jsme ho ve třetích Avengers neviděli. Proč? To prozradil jeden ze scenáristů Stephen McFeely:

"Ano, nazývali jsme ho během natáčení chytrým Hulkem. Myslím, že je nyní v pohodě mluvit o tom, jak jeho příběhová linka byla použita v Infinity War. Bojoval ve Wakandě. Hlavní zápletkou jeho příběhu bylo to, že spolu Banner a Hulk příliš dobře nevycházejí. Hulk mu nepřišel na pomoc. A ve chvíli, kdy ho potřeboval nejvíce udělali jakýsi kompromis a chytrý Hulk rozerval brnění, seřezal Cull Obsidiana a zničil ho."

Nakonec se ale tvůrci rozhodli pro jinou cestu (Banner se zbavil Cull Obsidiana i bez Hulka) a to z několika důvod. V první řadě to stylově do filmu nepasovalo (finální minuty měly být depresivní a beznadějné) a zadruhé testovací publikum z toho nebylo nadšené, protože jim to přišlo příliš uspěchané.

Nakonec jsme si tak na chytrého Hulka (Mark Ruffalo) museli počkat pár měsíců.


Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat