Avengers: Endgame - Scenáristka Black Widow brečela u filmu jako želva. A kdy se bude odehrávat sólovka Black Widow?

Komiksové střípky.

V Avengers: Endgame (2019) došlo k několika smrtím důležitých postav. A odnesli to i dva zakládající členové Avengers. Nejdříve Black Widow (Scarlett Johansson) a poté Iron Man (Robert Downey Jr.).

A zatímco se spousta lidí dojímala u smrti druhého zmíněného, odchod Black Widow nebyl asi tak často zmiňován (a to bez ohledu na to, že bez její oběti by se asi nepovedlo porazit Thanose a zvrátit jeho lusknutí prsty).

Nicméně, pokud jde o Jac Schaeffer, která píše scénář k sólovce Black Widow (premiéra 1. května 2020), tak ta u odchodu Black Widow byla hodně dojatá:

"Brečela jsem jako malé dítě. Velmi mě to dojalo. Byl to podivný pocit. Mám velmi ochranitelské pocity, protože když jste scenárista, který vkládá své emoce do své práce - což je většina scenáristů - tyhle postavy vám připadají velmi skutečné. Takže vidět její smrt ve filmu, se kterým jsem neměla nic společného, bylo to něco podobné jako vidět bývalého přítele s jinou partnerkou. Byl to divný pocit potlačování emocí a to špatným i dobrým způsobem v jednu chvíli. Ale její příběhová linka ve filmu je úžasná."

Ne každý s tím asi souhlasí, protože bylo trošku zvláštní, že se Black Widow, jedna z nejlepších bojovnic, které Avengers měli, nezapojila do žádné pořádné akce, ale určitě si to vynahradí v plánované sólovce.

Mimochodem, stále panují zmatky kolem toho, do jaké doby bude film zasazen. Teď do situace vnesla trochu světla právě Jac. Ta prozradila, že jen určitá část očekávané marvelovky se bude odehrávat po velkolepé bitvě na letišti v Captain America: Občanská válka (2016), po které...

"...na to byla více méně sama a během událostí ve filmu Black Widow musí počítat s tím, že má dluhy, které by měla splatil."

Fotky, které naznačovaly, že se podíváme i do hlubší minulosti než jen do doby Občanské války, tedy zřejmě nejsou falešné a zdá se, že se jukneme i do historie Black Widow a když budeme mít štěstí, zjistíme třeba to, jak se přidala k S.H.I.E.L.D.u.

Zdroj: Inverse
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat