The Eternals – Marvelovka už má Angelinu Jolie, možná Keanu Reevese a přidala se Salma Hayek

To vypadá zajímavěji a zajímavěji.

Chystaná týmovka od Marvelu The Eternals o skupině geneticky upravených jedinců, jejichž úkolem je chránit Zemi, bude určitě velmi zajímavým projektem.

Už jen samotné obsazení je hodně lákavé. Ve filmu uvidíme Angelinu Jolie, Richarda Maddena, Marvel údajně přesvědčuje k účasti i Keanu Reevese a nově bylo oznámeno, že se zřejmě dočkáme i mexické krásky Salmy Hayek.

Jak se dalo očekávat, nebylo prozrazeno, koho by měla ztvárnit, Marvel si detaily o filmu hodně hlídá, takže můžeme jen tipovat. Což ale není snadné, komiksová verze The Eternals často měnila složení.

A navíc, není úplně jisté, že Marvel chce Salmu obsadit jako členku týmu, klidně by mohlo jít o někoho jiného, například záporačku.

Samozřejmě se ale rojí různé spekulace. U Jolie se už delší dobu mluví o tom, že si zahraje Sersi, Hayek by mohla ztvárnit Thenu, což je extrémně silná, mrštná a rychlá bojovnice, která je díky tomu, že dokáže manipulovat s kosmickou energií, nesmrtelná a téměř nezranitelná.

Kromě toho dokáže vystřelovat energetické paprsky, měnit molekulární strukturu předmětů, létat, teleportovat se nebo vyvolávat iluze.

Navíc je velmi vzdělaná a inteligentní a je vynikající v boji beze i se zbraněmi. Thena má k dispozici velmi odolné brnění, luk vystřelující ohnivé a ledové šípy a oštěp, který cíl dokáže zavalit intenzivním horkem, vysílat silné světlo nebo anti-gravitony.

Salma by se na roli Theny určitě hodila, ale jak bylo řečeno, potvrzeno to nebylo. Co se ale ví je to, že se režie filmu ujme Chloé Zhao a scénář napíše dvojice Matthew a Ryan Firpo. Premiéra by se měla odehrát příští rok.

Zdroj: TheWrap
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat