Shang-Chi: Marvel láká do sólovky prvního asijského superhrdiny Donnieho Yena a herce z Aquamana

Zajímavé obsazení.

Zástupci Marvelu se v minulosti nechali několikrát slyšet, že chtějí, aby jejich budoucí filmy měly více rozmanité postavy. A očividně to nebyly jen plané sliby. Důkazem je například plánovaný film Shang-Chi, což bude první marvelovka s asijským superhrdinou (obecně Asiaté v Hollywoodu nedostávají příliš hlavních rolí, musejí se obvykle spokojit s vedlejšími).

A Marvel má už údajně favorita na hlavní roli jedno z nejlepších bojovníků v jejich universu Shang-Chiho. Jméno herce, kterého by prý Marvel rád obsadil je Ludi Lin. Ten má podle některých zdrojů domluvenou schůzku s Marvelem právě kvůli ztvárnění ústřední postavy. Samozřejmě to ale neznamená, že bude obsazen, Marvel má jistě i jiné kandidáty.

Kromě toho společnost láká do filmu asijskou superhvězdu Donnieho Yena, ale zatím není jasné, o kterou roli by konkrétně mělo jít.

Pokud netušíte, kdo Shang-Chi je, tak byl v komiksu představen v roce 1975 a jeho tvůrci jsou legendární Steve Englehart a Jim Starlin (který vytvořil například Thanose). Shang-Chi původně neměl žádné nadlidské schopnosti, ale díky rokům a rokům intenzivního tréninku v různých stylech bojových uměních se stal extrémně šikovným bijcem. Později byl vystaven kosmické radiaci a získal schopnost duplikovat sám sebe.

Zatím není jasné, kdy se Shang-Chi představí, ale ví se, že se režie ujme Destin Daniel Cretton. Scénář mu připraví Dave Callaham, který pracoval na Wonder Woman 1984 a jen tak pro informaci, není to jediné pojítko s projekty od DC, Ludi Lin si zahrál v Aquamanovi (2018) postavu jménem Murk.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat